Roligt med besök!

Vilen mysig helg det har varit då! Jag älskar att ha besök, det har varit så kul. Först när dom kom så grillade vi och satt ute och åt gott och drack lite alkohol, sen satt vi inne och glåma lite på tv. Sen på lördag åkte vi in till stan och visade voxnäs och stan körde runt lite och kika innan vi åkte till bergvik där vi käkade thaibuffé och Jessika shoppade loss lite både till sig och Mikaela :)
Så hade vi ju tänkt åka båtbussen som går runt stan men det va så fult väder så gick den så sent + att den va typ full så vi köpte med oss lite smått och gott hem så laddade jag ner en film som hette Case 39, den va mycket bra, dock satt töntiga lilla jag och kramade en kudde mot slutet. Jag är dock glad att vi bestämde oss för den och inte den film som Jessika tyckte om nån galen läkare som skulle sy ihop folk till en tusenfoting med den enas ansikte i den andras röv!! Nej Tack sa jag till det!



Och idag har vi ätit frulle tillsammans och sen åkte dom.
Jag och Tony gick och la oss i sängen med lilla stackars Janis som gjort illa tassen. Så råkade vi somna lite, och det va såå skönt. Nu sitter Tony och tittar på fotboll och sen vill jag titta på film. Laddade ner Did you hear about the Morgans? igår också, den verkar ju kul :) 


//L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: jessika

hahahahahahahahahahaha :D ne det var då tur vi inte kollade på den filmen :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback