Lite sjuk idag..

Har inte mått nå bra alls idag, kass i magen! Men nu har jag dragit i mig en halvliter proviva, =)
Jag tänkte lägga upp lite bilder på huset, men efter som jag inte varit så duktig och fotat så mycket själv så får ni se bilderna från mäklaranonsen. Så ni får se "före" nu så får ni se "efter" när ni kommer hit! =)


Famsidan


Lada/stall/hobby


Tomt


köket, nu är väggarna "kaffelatte" och taket och allt trä vitt,


hall, blivande tv-rum uppe, ska målas vitt


kommer att bli vårt sovrum, är nu vår garderob


Använder vi som sovrum nu..


Hallen


Punchveranda


Nu ser det ju självklart lite annorlunda ut med våra möbler och vår möblering, men men litet smakprov iaf, =)
Nu håller min hand på att flippa ut och jag har galet ont, så vi säger så, Hej!
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mindre glad..

Det är inte lätt att sitta här nu och veta att jag hade kunnat sitta i mammas kök just nu. Det är svårt att vara trevlig mot mina arbetskamrater när jag innerst inne just nu bara känner ilska och besvikelse mot dom. 
Om vi ska försöka se till det posetiva ist då. Tony bytte duschblandare hos oss igår, den andra va så gammal så den va typ igen kalkad så vi hade jätte dåligt med varmvatten. Men nu har Tony-Tiger fixat det, så nu jävlar kan man inte ha på varmaste för då skållar man sig. Duktig han är ibland min lover! =)
Så idag när jag va på väg till jobbet råkade jag komma åt spolarvätske-spaken, och tro att jag blev förvånad när det kom vätska! =) Den har ju inte funkat på evigheter! Jag blev så glad när jag insåg att den bara varit fryst och inte trasig! Där sparade jag allt några hundralappar!

Från en tråkig dag på jobbet. En månad sen kanske.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så snabbt dog den kärleken

Maria ångrade sig och kan plötsligt inte komma så tidigt, och Helena ville inte stanna så länge på en fredakväll, så där gick mina hälsingedrömmar upp i rök... Blir så jävla less!
Men men kära vänner där uppe, vi kanske ses i sommar, eller nästa sommar, eller kanske om 10-15 år, vem fan vet??

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar min chef!!!

Fy fan va hon är snäll! Och ännu mer älskar jag Maria som ska jobba natt men tänker börja tidigare för min skull och Helena som stannar och passar tills Maria kommer... Fattar ni vad detta betyder?? Vi kan åka upp till norr i helgen!! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nästan som jag tänkte mig iaf..

Dagen blev bra, hann med nästan allt, inte stuvbutiken men men Ikea iaf =)
Och Kaninerna har fått rent och fint och jag har fixat lite med tvätten och plockat lite. Ska ta tag i disken nu, är inte så mycket så det går fort. =) Efter disken blir det kanske en film, är lite sugen på det...

Men jag är lite lätt sur, vi hade tänkt åka uppöver i helgen, vi kom på det typ igår att det vore en toppen idé att åka nu denna helg innan Tony ska börja praktisera. Men då är det så att jag sluta kl 23 på Fredag och ville byta pass eller ta ut komp så vi skulle kunna åka tidigare. För åka på natten är inge idé, man förlora bara massa tid. Ingen "kunde" ställa upp att jobba för mig eller byta pass med mig. Jag har sagt nej en gång när jag fått en sånn fråga, då blir man lite besviken när man märker hur dum man varit som ställt upp på folk som inte ens bryr sig... Jag ska fråga chefen i morgon, men jag tror inte hon kommer vilja ta min fredakväll... =(  Så vem vet när vi kommer kunna åka hem nästa gång??? I Sommar kanske jag kan åka, men Tony kommer väl säkert sommarjobba, så för hans del kanske det kommer dröja väldigt länge.
Nää usch nu blev jag på dåligt humör igen! =( dax att ta tag i disken!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar till i morgon...

För då är jag ledig!!! =) Ska bli så skönt att få ha en heldag då jag kan fixa och trixa med det som behövs. Jag ska städa åt mina kaniner och så ska jag städa lite i mitt hus. Tony dammsög iofs igår, så jag behöver bara dammsuga lite till och moppa. Men det finns ju alltid nått att plocka med.
Om nån har några tankar eller erfarenheter av kakeldekor så vill jag veta hur bra det är??? Ska jag måla mitt kakel eller använda dessa klisterlappar. Jag tänker bara att ovanför slasken och spisen är man ju och torkar hela tiden, håller klisterlapparna för det eller är det bättre att måla??? Priset? Vad kostar det, vad blir bäst till bästa pris?? Tror jag ska dra med mig Tony till stuvbustiken i morgon och höra vad dom säger där...
Jag vill få klart köket nu! Har ju jobbat två nätter, + att det blev två timmar övertid i lördags då det va kaos och propparna gick, så jag hoppas på lite extra kosing nästa månad så kan jag lämna in och få luckorna fixade. =)
hmm undra om jag ska få med mig Tony på IKEA också, det vore ju lovely att strosa där och få insperation. Så kanske jag kan köpa den där jävla klädhängaren som vi sagt att vi ska ha.  Ååå jag känner mig så inspererad nu, sen i morgon är jag säkert död och deprimerad istället. Men om jag skulle köpa lite grejjer imorgon så skulle fixa med det i helgen, för jag har ledig helg! =) Toppen!
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Mamma!

Stort Grattis till min Älskade Mamma som fyller år idag!!! =) Hipp hipp hurra hurra hurra!!!!!!





Jag har bränt två blandskrivor med massa bra musik som jag vet att mamma vill ha, som jag skickat på posten. Jag och Tony tänkte skicka blommor, men dom tar ju ut sån jävla avgift för det så då är det bättre att jag lägger den avgiften på själva buketten och lämnar till henne nästa gång vi åker hem. =)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förlåt, Jag ska aldrig mer gnälla!

Jag lovar och svär! Jag ska aldrig mer gnälla på att vi inte har tillräcklingt bra vinter! Jag lovar att jag inte ska gnälla över en grön gräsmatta vid jul! Och ja jag tycker fortfarande att det är vackert med mycket snö, Men jag tycker inte att det är lika mysigt med snöstorm. Jag höll knappt på att ta mig ut genom dörren i morse, jag och Tony fick skotta i nästan en timme för att jag skulle kunna åka till jobbet. Och nu har jag fått erbjudandet att sova på jobbet om det inte går att köra hem! Det är fan kaos där ute! När jag kom hit va det fullt hotell, nu finns det flera lediga rum, folk ringer och avbokar hela tiden för dom sitter fast nånstans i snön! Jag har nog kanppt varit med om likanade vinter!! Eller är det så att vi blivit slappa? Att dom senaste åren som knappt haft nån snö, och vintern har regnat bort har fått oss att "glömma" vad vinter är? Att denna vinter inte är helt vanlig vet ju alla, mini-istid eller vad dom kallar det, men jag tror endå inte att det blivit en lika stor chock om dom senaste åren hade varit lite mer vintriga än vad dom varit.
Jag har försvarat denna vinter, jag har gillat den, jag har tycket att det varit vackert och skönt. Kanske kan det ha att göra med att vi köpt och flyttat in i vårt egna hus i skogen och jag bara mår allmänt bra och är riktigt lycklig eller så är det så att jag helt enkelt blivit lite kär i denna vinter. Men nu känner jag liksom sorg, jag känner mig sviken, denna vinter och jag hade en bra och fin relation, visst ibland blev den lite överdriven, men jag sa ifrån på skarpen vi hade en dust och nån dag senare vad det sol. Det är ju så i förhållanden, det går upp och ner. Men nu har den gått för långt! Nu börjar jag känna mig utmattat och trött, så jag tänker ge denna vinter en sista chans att bättra sig, annars tänker jag göra slut!




//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Länge sen..

Det va ett tag sen jag skrev nått nu... har jobbat massor och haft frukost, så klockan har ringt kl 5:00 varje morgon, och sen har jag inte ens brytt mig om att försöka öppna min dator. Har varit för trött. Men idag är jag ledig! =) Började dagen med ett rejält träningspass iaf... Snöskottning jävlar annamma! Och lite valplek, eller unghundslek blir det väl nu kanske. Har snöat hela natten, så det va bara ut och börja skotta. Ikväll ska vi nog äta nått gott, Kyckling med wookisar ocg nå mer gottit kanske.
På fettisdagen åt vi semlor och Tony kastade grädde i ansiktet på mig vilket utlöste världens skrattanfall, det va lite kul faktiskt.. haha. ja vad har hänt mer då??
Jag har inte ont i magen längre, som jag skrev om sist. Helt plötsligt va det bara borta, mycket glad för det är jag iaf.. =)
Nää jag vet inte vad mer jag ska skriva nu..

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i magen

Ja fy fan, jag har haft galet ont i magen i flera dagar. Snart en vecka faktiskt. Jag vet inte vad det är för fel, det gör ont vad jag än gör. Riktgt jobbigt är det iaf. Hur känns det om man är allergisk?? Typ laktos eller gluten??
Det händer inte mycket nu iaf, har jobbat idag sitter i soffan nu och tittar på tv, väntar på att jag ska få lite mat av my loveman =) haha. Sen blir det väl sova antar jag... Hade tänkt ta en promenad idag men magen blir bara värre och värre, så jag varken orkar eller kan gå så mycket. Det va inge kul på jobbet idag, bara jag rör mig hugger det till i magen. Det känns ungefär som att jag har en fruktansvärs träningsvärk fast ändå inte, det spänner och hugger. Mycke tjat om min mage nu, men jag tycker fruktansvärt synd om mig själv nu!
Nää usch nu ska jag lägga mig ner och dö ;)
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla hjärtansdag med Rally.

Har varit och tittat på prisutdelningen för rallyt. Massa bilar där ju.. =) hehe Så är det ju den här alla ♥ dag idag. Har väl aldrig varit nån storfan av den. Jag tycker det är roligare att göra små busromantiska saker lite då och då i vardagen. Som när jag ritade/skrev en bild till Tony på jobbet och tog ett kort på den som jag mms'ade till honom, eller bara köpa en blomma på ica på vägen hem. Det blir mer överraskning och mycket roligare då.. Men men, nått fick han iaf, jag skrev jag ♥ dig i snön nu ikväll när vi va ute och fixade med djuren hihi.

Från en tråkig dag på jobbet. En månad sen kanske.
Kärlek till vardags.. en månad sen kanske, hehe

Alla ♥ Dag

Som sagt va vi ju in till stan och tittade på prisutdelningen av Svenska Rallyt.
Vann gjorde en finne som heter Hirvonen. Dom från Brasilien va ju roligast när dom blev interjuvad och sa: Ja vi var mycket oroliga för kylan, det här är det kallaste vi upplevt och jag kan inte förså när folk säger att vi har haft tur för det har bara varit -15 -20. Hade ni verkligen haft -30 förra månaden, det är ju ofattbart!!
Haha, ja välkommen till Sverige =)
Magnus Samuelsson (han den store starka) va ju med också, han kom knappt ur sin bil när han skulle interjuvas haha =) Så när vi va på väg hem såg vi en rallybil parkerad på gatan. Och här står en Rallywannabe sa Tony då, så när vi åkte förbi såg vi ju att det va inte vilken wannabe som hällst, det va Petter Solbergs rally bil!! Han har vunnit 13 VM-rallyn, så han är väl ingen wannabe kanske haha! =)

Vinnare Hirvonen  
Vinnarna

  På pallen
På pallen

Norsk kille som vann pris för längsta hopp
Norsk kille som fick pris för längsta hopp

Red Bull Team, dom bodde på hotellet
Dom bodde på hotellet, The Red Bull Team,

Magnus Samuelsspn
Magnus Samuelsson när han väl kommit ur bilen.

Team Brazil dom bodde på hotellet
Dom frusna killarna från Team Brazil, som också bodde på hotellet =)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidsfördriv..

Samma visa idag igen då, snart får man åka hem och sova, men jag ska inte sova så länge. Måste rätta till dygnet igen så jag är fitt för att jobba igen på Måndagmorgon. Plus att Tony ska få besök idag å då vill inte jag vara helt nyvaken.
Jag har haft lite panik för att pengarna bara rinner genom fingrarna på mig, jag vill få ordning och koll på min/vår ekonomi. Det är aldrig så att det är tok kris, lagom till mina pengar är slut får Tony pengar. Men denna gång hade Tont lyckats fylla i lappen fel, skrivit 2009 ist för 2010 =( surt nu då han måste göra om det och kommer att få pengar efter mig. Men han ska ringa på Måndag och höra, men känner man myndigheterna rätt så måste han skicka in en ny lapp. Men men vad ska man göra, inte så att hela världen gått under ju, alla räkningar är redan betalade och vi har mat i frysen, så får jag bara låna lite av mamma så jag har till bensin så jag kan ta mig till jobbet.
Och appropå pengar så tror jag att vi tagit beslutet att lämna in våra jävla köksluckor på omlackering. Även om det går att fixa det själv så tror jag att det inte kommer att bli 100% bra. Och eftersom vi fixar i köket nu för att kunna ha det till vi ska renovera det om x antal år så är det inte kul om det blir nån rinning eller fläck man ska gå och störa sig på. Och färgen som vi har hemma kommer vi ju att använda uppe på väggarna. När köket är klart ska vi börja med det som ska bli vårt sovrum, sen blir det nog hallen uppe och trappen, taket i rummet som vi sover i nu och sist tar vi nog tvrummet och gästrummet. Och i sommar blir det väl att måla hela kåken och ladan utvändigt.
Nu börjar det röra sig i trapphuset, nu har dom vaknar Rallyfolket.
Bäst att jag klistrar på mig mitt bästa leende och återgår till jobbet då!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sooova

Det ska jag snart göra... Jag jobbar, fick två nätter nu för nattis är utomlands. Det är skönt ibland att få ha nån natt, jag trivs ganska bra. Och den här natten har gått fort må ni tro. Svenska rallyt/Rally SM/Rally VM ja allt va det nu är drog ju igång idag. Så det är fullt hotell med nästan bara trevliga utlänska gäster. Vi tar i stort sett bara imot "stallarna" så det blr inte så mycket svineri... bara lite... =) Frukosten skulle vara klar 05:00 och två gäster åt redan kl 01:45, om man nu kan kalla det för frukost då hehe. Det är redan full fart ute på gatan, annars brukar ju stan vara ganska död så här dags..
Jaja roligt är det iaf. mycke folk och många läckra bilar... =)

När jag kommer hem är Tony påväg bort med Nicke om dom inte redan åkt vilket betyder att jag får hela sängen för mig själv, och en hund... Jansi eller China, China eller Janis det är frågan det...  Underbart ska det bli att få åka hem och bara gosa ner sig med vovven iaf =)



//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad händer???

I förrgår skev jag ett ganska långt inlägg här, det handlade om en kille som jag checkade in som jag är nästan 100% säker på att jag gick skolan med.. och om att han förmodligen inte jobbade inom hr då kan kom i en bil med en lyftkran på... och bla bla bla jag skrev en massa saker, så vips när jag spara & publisera så försvann allt!! Hela blogg.se har varit jättesegt och konstigt i flera dagar... Varför???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken dag..

Den här dagen har rent ut sagt vait förjävlig! Man kan säga att denna dag varit en stor fi**a som skrattat  mig rakt upp i ansiktet!
Allt började med att jag vaknade 10 minuter efter klockan, vilket betyder en jävla stess då jag inte har några marginaler på morgonen. Jag har en sista tid på snoozen, kliver jag inte upp då blir det en jävla stress, idag klev jag alltså upp 10 min efter den tiden. När jag snabbt som fan skulle sminka mig slog jag i handen och en liten flik hud åkte av på långfingret, så där så det svider som faaan. Tar Tonys bil som jag åkt i dom senaste dagarna. Kommer ut på vägen och tycker bilen känns och låter lite konstigt, vänster fram... hmm hmm tänker att det kanske fastnat en snöklut i hjulhuset, Svänger lite slalom och försöker få bort den. Men bestämmer mig för att gå ut och titta... Punka... Va Fan!!! de va väl va jag tänkte ungefär, ringde Tony och bad honom gå ut och starta min bil (han som låg å sov). Hem, skrapa fram rutorna på min bil och köra in till jobbet fort som fan.. Trots allt detta kom jag bara 5 min för sent och natten kunde gå hem innan han slutat tom. Chefen va lite uppstressad för vi hade några fotografer där idag som tog massa nya bilder till marknadsföringen, hon ville få allt att se bra och perfekt ut vilket gjorde henne lite spydigare än vanligt.
Efter jobbet åkte jag hem och hämtade Tony som skruvat loss däcket. Vi åkte in till stan till däckfirman, och det visade sig att däcket hade gått sönder av sig själv MEN därimot gick det inte att fixa för jag hade kört för långt på det med punka. Så om jag hade tittat på däcket som förmodligen va platt redan hemma hade detta inte varit lika jobbigt, men jag körde på Tonys helt nya vinterdäck när det va platt vilket gjorde att jag nu fick köpa ett nytt däck till honom. =(
Vi handlade lite inför kommande tre dagar så vi har lite skit hemma. När vi kom hem diskade och plockade jag lite sen började jag fixa lite med maten. När jag skulle ta ner ett glas från en hylla så satt det fast i ett annat glas och när jag tog i lite för att sära på dom gick de både i krasch. Så överallt på hyllorna, diskbänken,golvet, mitt hår, mina kläder men framförallt mina händer va det små små glasbitar. Fick flera små små skärsår på händerna, dock bara två djupare som behövde lite omsorg i form av rosa plåster. Så då va det bara fram med damsugaren och börja ta reda på det. Tony hade ställt en kastrull på en platta som han skulle göra sås i. Jag trodde plattan va av och förväntade mig inte en galet het kastrull när jag tog tag i den! Det gjorde galet ont.. 
Sen trodde jag att jag fuckat upp fiskpinnarna också och började fan nästan gråta, men dom lyckades min älskade mästerkock Tony fixa =) Till sist sa Tony att jag borde ta på mig en tvångströja och låsa in mig innan jag river hela huset, och jag tror han har rätt. Jag funderade på att göra en kladdkaka, men jag tror inte jag vågar, kanske fastnar i vispen på nått vis. Så nu blir det bara mata djuren där ute sen sova. Jag hoppas att jag kommer klara av detta utan några större missöden, för jag årkar inte mer idag!!! =(
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Låtarna sög ju...

Jag tyckte typ ingen av låtarna igår på melodifestivalen va särskilt bra. Jo Salem va bra, den va trallvänlig och helt ok. Men dom andra??? Nää Usch! Å hon med handen då?? Silver, va hade hon för problem? Jag skulle inte ha ställt upp på där hur mycke jag än fick! Dålig låt som fan, fula som stryk va kläderna och hela hon fick mig lite lätt illamående! Metalbandets hela låt va ett långt intro, jag bara satt och väntade på att låten skulle komma igång, vad gjorde dom andra i bandet? En sjöng och en spelade piano, och sen då? En som satt på golvet och sov?
Det ska jag också göra, jag ska bilda ett metalband och komma med i melodifestivalen, så ska jag sätta mig på golvet och ta en lite tupplur.. Så va det ju en Shakira med också, en rödfräs Shakira som inte gjorde nått vidare intryck..  Nää inget vidare de där inte! Hoppas på bättre tider framöver, kanske är så att dom tog alla dom sämsta nu i första avsnittet så är dom överstökade.

Men dessto bättre va filmen jag råkade se igår efter melodifestivalen. Jag hade bestämt att jag skulle gå å sova direkt efter festivalen eftersom jag skulle upp till jobbet idag. Men så råkade jag zappa lite och såg att Changeling med Angelina Jolie precis började, och då va jag fast. =) Den va jättebra! Det hände saker hela tiden så det blev aldrig långtråkigt.. Men jag blev lite besviken på slutet... =(




//L




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fix och trix..

Sen jag kom hem har jag fixat och trixat lite, först till kaninerna och sen till oss, tagit reda på lite disk och plockade ordning i köket. =) Nu spenderar jag lite tid i soffan medan Tony lagar mat. Och snart blir der Melodifestivalen..
Jag är ju inte nån Schlagernörd på det viset, men jag tycker det är lite mysigt. Det påminner mig om när man va liten och mamma köpte hem nå godis eller chips, så tittade hela familjen på tv tillsammans och man fick vara vaken jättelänge!! =) Tänker också på nån rolig mys och vin kväll jag och Malin haft till denna festival.  Ja jag vet inte vad det är, men nått är det med melodifestivalsgrejjen som får mig att bli lite varm och mysig inombords.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Behöver knark..

Ja, jag tror faktiskt inte att det skulle skada med lite knark just nu. Dra upp lite vitt puler i näsan så kanske man blir som folk sen.. Nää usch så får man inte säga, men jag är väldigt trött nu, har varit det ett tag. Pratade med mamma igår, hon hade varit på apoteket och handlat vitaminer av alla dess slag för flera hundra. Det skulle nog jag också behöva, men just har jag inte råd. Just nu har jag knappt råd att fisa, min bil och mina räkningar har kostat mig för mycket. =( 
Jag förstår inte varför man blir så trött, eller det förstår jag ju egentligen men jag vill inte... Jag sover för ojämt, vissa nätter (som igår) blir det bara 2-3 timmar och vissa nätter blir det 10-11 timmar. Sen är det ju allt det här med kost och motion, självklart påverkar det. Och vädret, men det är skönt att det är ljust ute iaf, men jag tror jag behöver mer än så..
Nää just nu är jag bara omotiverad och trött...

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö snö snö

Så otroligt mycket snö. Fy fan va mycket snö det är... Men det är ju väldigt vackert.
Igår va vi ute och fixade Tony Skottade snö, när jag skulle hjälpa till hade jag sönder snöplogen så då fick jag inte hjälpa till nå mer. Medan han skottade med den trasiga polgen lekte jag med en hundvalp. =) Och när Tony va klar med skottandet åkte vi in till stan och köpte en ordentlig plåtplog som jag inte kan ha sönder. =)

Idag när vi klev upp va de nästan lika mycket snö igen =( Så Tony skottade hela tomten så skottade jag bron och trappen, så sopade jag av båda bilarna också. =)

Jag tycker det är jättefint mad all snö som ligger, men jag tycker inte om att skotta så nu när det är skottat och fint här behöver det inte komma nå mer snö..
En sak som jag funderat på är hur lång tid det ska ta för all denna snö att smälta, och hur bött kommer det inte bli då??
Är det sant att vi är inne i en mini-istid??

   



//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en morgon

Men jag är lite piggare idag, fast bara lite... Kan kanske bero på att jag sovit några fler timmar inatt. =)
Efter jobbet igår åkte jag till Våxnäs och verkstan där jag mötte Tony och min fina bil. Men bilfan vill inte ge mig nå spolarvätska, snubben på verkstan försökte med lite olika trix men inget funkade, antingen är nått fruset eller trasigt.. =( får se om vi måste boka nån tid för att ta en närmare titt på det..

Efter det åkte vi till Bergvik och storhandlade lite =) Skönt att ha lite grejjer hemma, men visst hade jag inte varit så hungrig och trött att jag nog kunnat handla dubbelt så mycket..



Sen åkte vi hem, fixa med alla djuren och till sist fixade vi även mat till oss själva. Pasta med ost och skink-sås det är så gott när man väl gör det. Men det blir inte så ofta, jag tror man glömmer bort det lite mellan varven..
Efter maten skulle vi titta lite på tv. Tony tittade lite på tv och jag somnade på soffan, där låg jag och snusade med en hund på huvet tills jag vaknade och bestämde mig för att det va dax att sova =)  Då gick jag upp och kröp ner i sängen med dom nya lakanen som fortfarande känns jättesköna och nya! =)

Det va gårdagen det... nu får vi väl se vad den här dagen har att erbjuda =)
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderar...

.. på varför vissa tanter får skägg???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morgon!

Ja, vad ska man säga?
Jag tror inte jag är skapad för att vara vaken så här tidigt. Jag mår illa och får halsbränna av att kliva upp när det fortfarande är mörkt ute. =( Nää usch! Men men om några timmar kanske jag blir lite gladare... Snart är ju solen uppe..
Men jag har sovit så fruktansvärt dåligt, drömmde en sjuk drömm om gamla kompisar och nån jacke jag inte hittade.. haha.. nää men så är det ju det här med händerna, ibland vill jag bara hugga av mig dom, när det är som värst, som i morse då vaknar jag av att jag ligger och gråter för jag har så ont.. =( Det är inte kul... inte det minsta, men om ca tre månader kanske det är över... =)

Hörs!
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blää

Fy fan va trött jag är... usch! När klockan ringde i morse ville jag bara gråta!! Men de va bara å kliva upp och åka iväg till jobbet. Städ... Vi har ett pass i månaden, ett enda pass, men det är såå jobbigt! Jag gillar knappt att städa hemma hos mig själv ju... Nää fy och blää för städ. Nu ligger jag på soffan och glor på tv! Jag har ont i hela kroppen och är helt slut, så det blir nog att ligga här hela kvällen tills jag till slut går upp och kramas med kuddarna. Det dröjer nog inte allt för länge innan det är dax.. =) Vi ska äta rester, så jag ska nog gå å värma min matlåda nu... Fläskfilégryta.. Mums!!

Sen när jag kom hem från jobbet hade jag fått brev från Sjukhuset. Nu är jag med på väntelistan för operation. Så om ca 3 månader är det dax. Men jag måste ringa och höra om det är båda händerna eller en, eller båda fast en i taget.. ?


myser i soffan...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()