Film ikväll igen...

Ja det blev att titta på film ikväll igen. De ju för bra med dom där kanalerna, I Taket Lyser Stjärnorna, den va faktiskt helt ok.

Va uppe till typ 4-5 igår så vi sov galet länge idag, sen tittade vi på Bandy-VM finalen Ryssland Sverige =)
Sen åkte vi ut och skulle handla en sväng, bara lite, några saker som fattades till maten. Åkte till närbutiken men där fanns inte det vi skulle ha så vi åkte in till stan. Och när vi kom hem visade det sig att Janis tyckte vi varit borta för länge. Nästa gång vi åker bort får vi komma ihåg att ställa undan det nyinköpta toa-pappret.
Små små bitar av toa-papper på hela köksgolvet.
Lägger upp en bild, (ursäkta röran men vi håller på att fixa köket än)

 

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VM-Guld igen! =)

Sverige vann finalen mot Ryssland

Vilken rysare det blev...
Bra... Mycket bra!!  =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HaHa

Roligt ju... Titta på den!! =)

http://www.youtube.com/watch?v=xvkTavVteaw&feature=PlayList&p=9877FE0791582818&playnext=1&playnext_from=PL&index=4

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ledig...

Galet gött å va ledig idag, det vanliga matat kaninerna och donat lite hemma, men mäst bara slappat och tagit de lugnt, käkat pizza =) Har precis sett Australia, den va bra faktiskt, gick på Canal+. Ibland är man riktigt glad att man har dom kanalerna, när alla andra visar skit kan det dyka upp en bra film. Synd bara att dom "tjatar" och visar alla filmer miljontals gånger...
Nu börjar en repris av Crimenal Minds =)
See ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till Ibis Hotell

Så här ser det ut på mitt jobb, och så här ser jag ut när jag jobbar en helt vanlig fredagkväll. Haha =) Vi har ju renoverat så det är inte helt 100 än. Och helt 100 det är väl kanske inte jag häller ;)

Så här ser det ut innanför disken på mitt jobb  jobbet         

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bloggilibolgg...

Ja nu har jag ju sakffat mig en blogg... och jag tycker det är riktigt roligt att sitta här och skriva... Men jag känner mig liiite seg. Jag funderade ju på att skaffa en blogg redan när jag bodde i Sandviken. Det va ju skitlänge sen (06) men det blev aldrig så, jag trodde inte jag skulle ha nått att skriva om, men det har jag ju uppenbarligen, massa skit.  Jag har ju tänkt på det då och då sen dess, den som känner mig vet att jag tänkt tanken nån gång ibland under åren. Men jag har nog tänkt att det skulle vara krånligt och att jag inte skulle göra det. Men det är lätt och jag tycker det är kul, så nu ångrar jag att jag inte skaffade en blogg redan i Sandviken. Men men man ska inte sörja det som varit utan se framåt och leva för framtiden. =)

//L

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm med jobbet

Vi va ju till Stockholm med jobbet och träffade alla andra Ibis-hotell förra helgen, det va galet kul med middag och fest med 50-tals tema, så jag tänkte jag bjuder på några bilder, dom är tagna med min mobil och vi är alla lite småfull allihopa så ha överseende, hehe =)
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snöoväder idag...

Ja det är väl milt sagt kanske? Vilket busvädet vi har... men det är riktigt fint ute. Inne i stan är det ju mest slask och skit men ute hos oss i skogen är det helt underbart vackert och vitt. =)
Jag har kommit på att jag faktiskt gillar vintern mer än vad jag trott, men det måste vara sånn här riktig vinter med snö! Därför jag aldrig kan flytta mer söderut än såhär... Det blir så ljust och fint!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va ledig igår

Och inget vart som det skulle, eller som jag planerat rättare sagt...
Hann inte besikta bilen å inte häller ens titta på köksluckorna =(  Men Jag fixade åt kaninerna som dom fick det lite mysigt så tittade jag på Tony när han höll på med hunvalparna och deras kojjor, en av dom små jävlarna pissar i sin kojja, inte bra.. =/ Vi åkte in till stan för att besika bilen och kom dit kl 15:45 å då visar det sig att dom bara tar ombesiktning till kl 15:30, så vi kom 15 fucking minuter för sent.. jag blev riktigt sur då, men men vad ska man göra?
Så vi åkte på Jysk och shoppade lite på rea, =) Köksgardninger och bordstabletter till det nya fina bordet. Så har dom haft ett påslakansett som jag alltid tyckt om, fint som tusan men jag har aldrig tyckt mig ha råd att slösa pengar på det. Många av våra uppsättningar hemma börjar sjunga på sista versen. Och nu va det rea på Jysk favoriten =) så självklart slog jag till och tog två så vi kan bädda fint hemma till helgen då jag är ledig!! =)
Sen va vi ut på Bergvik jag köpte sen sånn där roll-on-foundation, så inhandlades det massa frukt och vaniljglass. =) Väl hemma blev det kockining jävlar annamma; Pesto och Mozarella fylld baconlindad Kyckling med färska wookade grönsaker, potatisgratäng och bea, så gjorde vi lite pommes oxå =) jag åt mig proppmätt, nästan så jag mår lite illa nu då jag tänker på det. Sen när den maten fått sjunka lite, och det fanns två centimeter över i magen fyllde vi på med egengjord fruksallad och vaniljglass =) mums! Underbart gott va de alltihopa! =)

Denna vecka har jag ätit kyckling typ varje dag. Pasta med kyckling, paprika och champinjoner (Det åt jag två gånger). Baconlindad kyckling (Åt jag igår och kommer äta imatlåda imorgon). Kyckling med ris i söt/sur chilisås.(Matlåda idag)
Den är för bra den lilla fågeln, går ju att variera den hur mycket som hällst, så man blir inte trött på den ofta..




Kanske återkommer senare..
Häpåre








Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Outsiders

Nån som såg de??? 
Haha vilket folk det finns, ska man skratta eller gråta? Fast dom säger ju att endel inslag bara är fejk och att dom betalar deltagarna för att säga vissa saker och sånt. En granne från Söderhamn va ju med som nudist. Han va inte alls nudist, han va full och utomlands och nån reporter kom och erbjöd dom pengar för att säga och göra vissa saker. Sen vet inte jag om jag skulle gå ut i tv naken och säga att jag va en hemlig nudist även om jag fick massa pengar, men det kanske känns som en bra idé när man är full. Det finns många saker som låter som bra idéer när man är full haha.  Men men nog är lite av det sant det tror jag nog, men kanske inte allt?
Eller?
Kan det kanske vara så att denna Söderhamns granne visst va en hemlig nudist? Som hade åkt utomlands för att få vifta lite på rumpan och vädra pungen men sen ångrat sig och fått ångest när han kom hem? Då är det ju lätt att skylla på fylla penga-erbjudande och solen, eller??
Ja inte vet jag, MEN det är ett underhållande program är det iaf.

Häpåre!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Brum Brum..

Ja nu har Tony varit iväg med min bil och fått den lagad så imorgon kanske man kan hinna med å får den ombesiktad så man får köra runt 1 år till. =)

I vår har jag och mamma lite planer på att byta bil en sväng, hon har fått så ont i höften så det är jobbigt för henne att kliva i och ur saaben, för den är ju så låg. Men då är det bra att hon har en dotter med pensionärsbil, =) Sen så får vi väl se hur länge vi har det så, men min bil är ju helt klart ett bättre alternativ för hennes höft, så kanske jag får ha en bil med AC i sommar, slippa va helt svettig när man kommer till jobbet, fan va gött =)


Jaha, annars då? Är ledig i morgon så hoppas jag kan få tummen ur och börja fixa mina köksluckor, tog paus i fixandet där vid jul när familjen kom på besök, sen fortsatte pausen över nyår... och sen då?? haha ja förhoppningsvis kanske den upphör i morgon. Men känner jag mig själv rätt så finns risk att jag kommer ha tusen andra saker att göra, brukar vara så när man har en ledig dag och just fått lön. =)

Häpåre


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill ha vår!

NUUU!
Ja, nu vill jag ha vår, inte för att jag inte tycker det är mysigt att äntligen ha fått en riktig vinter, för det tycker jag verkligen är toppen, utan jag vill ha vår för att jag har ängnat den senaste timmen åt att kolla olika postordersidor med massa nya fiiina vårkläder i jättemånga roliga färger =) sååå mysigt, härligt, ja helt fucking underbart! =)

    

Visst blir man lite sugen på en paraplydrink i solen?? ;)


Häpåre

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bandy-VM

Grattis till Svenska Bandylaget som vann överlägset över finnarna idag, fortsätt så.. =) Men allvarligt, borde inte bandy VM vara typ vart 4:e år eller nå? Som fotbollen typ.. Det finns tre lag i världen som kan vinna bandy-vm, skulle det inte vara roligare och mer spännande om det inte va varje år??? Känns ju som att det va nyss som vi spöade ryssarna, låt oss njuta av detta lite längre och ladda lite mer inför nästa gång, låt oss suga på denna karamell i tre år till. Eller??

Häpåre

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag till fredag sju till fyra

Sitter och funderar lite på det där med att jobba som "vanligt folk" gör... det skulle ju vara rätt skönt. Eller??
Jag jobbar ju alltid varannan helg, men jag har ju alltid nån ledig dag i veckan. Det är ju väldigt skönt att kunna stöka undan lite grejjer då, tex igår va jag på skatteverket, dom har ju bara öppet till 16, hade jag då jobbat hade jag ju haft svårare med sånna saker, eller??
Och det där med tiderna, det är ju rätt skönt att kunna få riktiga sovmornar ibland och sluta tidigt andra dagar.

ähh jag vet inte, men jag tycker jag har det ganska bra nu. Och speciellt när Tony är arbetslös så gör det ju inget när jag är ledig, för han är ju alltid ledig, hehe ;)

Undra när man ska åka uppöver nästa gång då??? Skulle vilja åka snart, men det är ju de där med cashen. Våran jävla elräkning va inte rolig denna månad, hata vintern, så gick ju inte biljäveln igenom besiktningen häller, så den ska in på verkstan oxå =/  men jag skulle vilja upp och träffa alla, och så skulle det ju vara helt underbart om man kunde tajma det med en liten bandymatch =D




Häpårä!




 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bio igår..

Orkade inte skriva det igår... eller rättare sagt jag va alltför upptagen med att försöka få till denna sida. Men Jag och Tony va på bio igår Snabba Cash, den va helt ok, hade väl kunnat vara lite mer brutal med tanke på att det ska föreställa maffian och så, men som sagt helt ok, och han är ju så snygg Joel....  





Återkommer senare...

Häpåre!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fint va?



fan nu börjar jag fatta lite... och nu ser det ju riktigt bra ut... och jag tror jag hadde rätt om de där med färgerna... =D  men varför händer det inget när jag vill uppdatera en visningsbild??

häpårä

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

blir galen på det här...

jag blir tokig snart... nu har haf försökt två olika deisnger från två olika sidor men dom funkar fan inte... inget funkar för mig... får inte upp nån bild häller... =(
jag tror det kanske är lättare om man väljer en design som inte har så många färger och så... får försöka det nästa gång... för just nu finns risk att jag kastar datorn i väggen!

häpåre

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()