Nu har vi varit och firat in våren! :-)

dsc_0009 (MMS)

Nu har vi varit och firat in våren! :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad Valborg på er!

Om man nu kan säga så... Glad valborg... Och Grattis Kungen på födelsedagen!!! (Bäst att skriva så han inte blir sur när han läser min blogg) :)
Jag jobbar, jag sover, jag försöker lära mig att förstå mig på min telefon. Det är inte helt lätt med nya makapärer men ooo så kul det är... En Sony Ericsson X10. Jag tror den kan allt, utom att skriva i detta fält, jag kan logga in och skriva en rubrik med telefonen men inte resten.. eller så är det jag som är trög.



Nää nu ska jag och Tony åka ut en sväng och titta lite på eldar och hälsa på hos Nicke och Linda och alla hundar och barn där borti.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I sporten och ölens land förstår dom varandra.

Så här ska det vara, nu är det roligt att jobba. Jag har lagom ont i mina fötter, men det gör inget! Det är fotboll ikväll. Loungen är full, jag har killar och gubbar från Irland, Skottland, Tyskland, Holland en och annan svenne har också vågat sig ner. Dom dricker dom skrattar dom är vänner, nån gör mål och dom skriker och skålar. Just nu har detta lilla hotell förvandlats till en mångkulturell sportbar, det är ju underbart! :)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arg

Jag blir så trött och arg på mina händer ibland. Jag försöker hålla modet uppe men nu gör det så ont trots att jag har stödskenorna på. Just nu tror jag att min högra hand kommer att sprängas av smärta. Och det hjälper inte med några piller häller, bara att stå ut.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skavsår men glad ändå

Hade mina nya skor på jobbet idag...Aj! Det är väl det värsta med nya skor, att man måste gå in dom innan dom blir sköna. Efter halva dagen bytte jag till nå gamla utslita nötta trasiga skor som nån lämnat kvar i vårt omklädningsrum. Dom va bra goa.
Så nu är mina fötter tröttare än vanligt. Snart, bara halvtimme kvar nu sen får jag sällskap med Gaby, Susan, Bree och mina andra polare från ower there. :)
Imorgon jobbar jag kväll, så ikväll beöver jag inte gå och lägga mig så fasligt tidigt. Så kan jag sova länge imorgon, och det älskar jag.
Nu ska jag ta mina handskenor och gå ner och invänta desperate :)

See ya!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag jobbat frukost, så nu är jag ...

Idag har jag jobbat frukost, så nu är jag sjukt trött. Efter jobbet va jag på bergvik och köpte skor och strumpbyxor till jobbet. Det fick bli det billigaste jag kunde hitta. Man vill inte lägga massa pengar på det. Sen åkte jag och Tony till Nicke och Linda, och gissa vem som va där? Barbie! Världens sötaste lilla Barbie, hunden som va fosterbarn här i vintras. Jag blev så kär i henne, hon va en så go hund. Jag va på ledsen när hon flyttade och jag har tänkt så mycket på henne. Jag har varit orolig och undrat mycket hur hon har det. Det va fantastiskt att få träffa henne idag. Hon såg helt underbart pigg och sund ut, hon va pigg och glad. :) //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skön helg!

Vi har haft en toppen helg, så skönt att vara ledig! :) Igår va vi och storhandlade på ICA-Maxi, vi handlade en stor jävla vagn full med mat, det blev typ 8 kassar eller nå. Jätte mycket kyckling och köttfärs och sånt och det blev bara 1800:- Helt otroligt. När man bara ska åka på ICA en snabbis för att hadla för kvällen eller helgen blir det typ alltid 200-500:- nu fick vi fan mat för ett helt fotbollslag för 1800:-!!
Så va det ju hockey igårkväll... det gick ju mindra bra då :( lite sorg på kvällkvisten!

Idag har Mamma och hennes kommunjobbarkommis Lotta varit här och ätit "lunch", Fläskfile och Kyckling med wookisar bacon och sparris i ugnen med duchessemos. Så gjorde jag min underbart saftiga och goda chokladsockerkaka. Så dom fick en riktig jävla braklunch som dom sent kommer att glömma haha! Pratade med mamma nu då hon äntligen kommit hem hon sa att Lotta hade varit så fascinerad över maten och skulle göra exakt samma nästa gång hon skulle bjuda sina barn på mat. Man blir glad när folk uppskattar det man lagar.
Anledningen att dom kom förbi va att dom varit i Göteborg i helgen, dom åkte tillsammans men spenderade helgen på varsitt håll. Mamma har varit hos Gerd och Maria, jag fick ett jättefint svartvitt kort på min farfar när han va litet barn.
Jag måste komma ihåg att jag lovade att maila receptet på sockerkakan till mamma också.

Jag använder handledsstöden varje natt nu, och just nu har jag dom på mig också. Nätterna sover jag helt igenom nu, hara bara vaknat en gång och haft ont. Dagarna är lite värre, dom är precis som förr, men nu när jag har tagit på mig dom och blir det skillnad ganska fort. Jag känner mig väldigt handikappad ibland, jag får hitta på nya sätt att göra saker, tex skriva det här. Men dom har ju kardborreband så i värsta fall är det bara att ta av dom! :)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från Edsbyn till Edsvalla

Jag har bott på flera ställen, lite här och där. Men jag är uppvuxen utanför Edsbyn och nu bor jag utanför Edsvalla. Är detta ett sammanträffande?? Kanske, ännu mer roligt är det ju ett båda orternas idrottsförening förkortas EIF och båda har rött och blått som sina färger. :) Hur som hällst är Edsbyn en riktig håla och Edsvalla är snäppet värre, and I like it! Jag gillar att bo på en mindre ort, jag gillar lugnet och bonnigheten som finns. Jag gillar att man pratar med varandra när man möts på Konsum. Men det som gör Edsvalla lite bättre än Edsbyn är närheten till en stor stad. Jag kan åka in till stan på 15-20 minuter och slippa lukten av koskit och att folk pratar med mig på Konsum. Jan kan ta bilen in till stan och det finns saker att göra även på en Söndagskväll.
Jag vet inte om jag kommer bo kvar här för all framtid men just nu trivs jag extremt bra. Jag har länge vetat hur jag vill att mitt liv ska se ut, hur jag vill att framtiden ska vara, men aldrig riktigt känt att jag varit där. Nu har jag iaf nått steg ett, jag har hittat stället där jag vill bo. Jag har grunden som jag kan bygga på, endel av det jag drömt om har jag fått. Det jag önskade mig för några år sen har jag idag.

Det finns alltid nya saker man vill ha, man är aldrig helt nöjd. Men man kanske skulle försöka se allt bra man har och skita lite i allt negativt så kanske man skulle må himla mycket bättre! När jag tänker på mitt liv så tänker jag ofta på det negativa och på allt jag måste fixa och saker som jag inte har. Men om jag börjar tänka på allt jag har gjort och allt jag har, då blir jag väldigt stolt och glad. Och det är inte så att jag önskar mig flera miljoner och ett slott. Utan jag vet att allt det där som jag vill ha kommer jag en dag att ha för det är realistiska saker. En nyare bil, möbler och saker till huset, en häst, en familj, ja allt det som jag vet att jag en dag kommer att ha. Om jag skulle få allt det idag, vad skulle jag då längta och önska mig imorgon?

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag sov så gott!

Första natten med handskenor va fantastisk! Det va länge sen jag sov flera timmar i sträck, Det va så länge sen jag sov en hel natt. Jag har sovit så gott så ni kan inte förstå! Jag är så glad idag! Nu har jag iofs ont igen, men det kommer ju ta ett tag innan jag vet om det funkar helt och hållet.
Det va sjukt obehagligt igår när vi gick och la oss, jag kände mig så handikappad. Tyckte inte jag kunde röra mig normalt eller ändra täcket som jag ville. Men efter en liten stund av fix och trix somnade jag och sov helt underbart! Jag är så lycklig idag. Jag känner mig så glad!
Men som sagt än är det inte bra, men jag bara hoppas hoppas hoppas att detta ska kunna hjälpa mina handleder så jag slipper en operation :)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk och läkarbesök

Jag grävde igår. Jag grävde och grävde och grävde tills jag helt enkelt bara ville dö, då grävde jag lite till. Så nu är nästan hela köklandet uppgrävt, lite kvar bara. Sen ska ju skiten fyllas med ny fin bra jord så mina grönsaker ska kunna växa. Men på vissa ställen hittade jag små små tunnlar i jorden så jag funderar på om nått läbbigt djur kanske sork eller grävligt varit där. Och om det är så finns ju risk att den som bor där i backen kommer äta upp allt jag ska plantera :( Ska kika på det där, det finns nå grejjer man sticker ner i marken som låter "osynliga" ljud som inte djuren gillar va?? Kanske skulle köpa nå sånt. Idag har jag sån täningsvärk i mina ben så allt jag gör känns jobbigt. Jag hatar träningsvärk! Inte nog med att jag höll på att dö igår, jag ska ha ont idag också. Det är orättvist. Det borde vara så att om man haft det jobbigt och tungt igår, borde allt vara lätt och smidigt idag.

Har varit på sjukhuset idag iaf och fått mina handleds-stöd, Jag ska ha dom på nätterna och lite nu och då på dagarna. Så om tre veckor ska jag prata med dom på sjukhuset igen och om jag har märkt någon skillad fortätter jag ett tag till med dom. Har jag inte märkt någon skillnad får dom sprätta upp handlederna. Så så är det nu.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon = Ledig = Glad

Det ska bli så skönt, att vara ledig i morgon. Det är väl iofs alltid skönt att vara ledig! Ska försöka rensa och gräva upp mitt blivande köksland så jag ska kunna sätta sallad, örter, vitlök och lite andra smaskiga saker snart. :) så ska jag fylla mina utekrukor med jord så kan jag bara stoppa ner blommorna sen när jag varit och köpt det. Blir helt enkelt en utefixar dag i morgon. Hoppas på bra väder bara annars får det bli en innefixar dag hehe. Hade ju planerat att jag skulle slipa lite på kaklet i helgen men det har inte blivit nå av med det. Så blir det inge bra väder i morgon vet ni vad jag sysslar med iaf. :)

Längtar till jag får min nya mobil. För den jag använder nu dör om man använder den mer än 2 minuter. :( Förhoppningsvis blir min blivande gamla telefon snart klar och jag får tillbaka den så blir det inte lika jobbigt iaf.

Jag har inte tagit ut nån semester i sommar för jag vet ju inte hur länge jag kommer att få vara kvar på hotellet då jag bara har ett vikariat. Kanske kommer att behöva dom pengarna i höst ist. Men just nu känns det lite små surt, inge sola och bada för mig iår igen... Fast nu håller vi på att anställa fler extra så förhoppningsvis kanske man kan ta en vecka eller nån dag i samband med en ledig helg kanske :)
Sånt som märks ju.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vill ha!



Jag vill få tid att fixa iordning stallet, nu så den dag jag hittar min drömhäst kan jag ta hem den till ett fint stall.
När jag är påväg hem och åker förbi hage efter hage önskar jag att det fanns en hage med en häst när jag kom hem också. Men det kanske det kommer göra sen, senare när jag har fixat och har mer tid. Jag får nöja mig med fina bilder och drömmar så länge.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis till Linda och Nicke

Grattis till nyblivna föräldrarna Linda och Nicke! :) Jag önskar er all lycka!
 //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har ni sett reklamen?

Just nu går det ofta en reklam på tv som gör så ont i mig! Det är den där hjärtforskningsreklamen. När flera personer säger: Jag skulle inte ha varit här. Och sist står en tjej i brudklänning och säger: Min pappa skulle ha varit här.

Det gör så ont. Varje gång den reklamen går på tv blir jag påmind om min pappa, varje gång den reklamen går på tv blir jag påmind om saknaden jag känner. Det är som om dom varit in i mitt huvud och tittat innan dom gjorde den reklamen.  Det jag brukar säga när folk frågar är att det är klart det är jobbigt och att man förmodligen aldrig kommer att sluta sörja men att det blir lite lättare för varje år. Men att jag ofta tänker på saker som han / jag missar. Jag minns att jag va jätteledsen dagen före min student för att han inte skulle vara där. Det är ett sånt tillfälle jag hade velat dela med honom. Jag va pappas flicka och jag hade lyckats ganska bra i skolan. Dagen innan studentan va jag så ledsen och arg på honom för att han missade den dagen i mitt liv.

När jag tänker på honom tänker jag att jag aldrig kommer få se lyckan i hans ögon den dag han hade kunnat få hålla sitt första barnbarn. Han kommer inte vara med den dag jag gifter mig. Nu då vi köpte vårt hus.. Han fick inte se det. Hon kunde varken vara glad eller bitter över att vi flyttat 35 mil till Karlstad. Ibland brukar jag tänka Vad skulle pappa säga / göra? Men jag va ändå bara 12 år när han dog och det är svårt att veta vad han haft för åsikter om mitt liv idag.

Ja, jag vet han finns där för mig, han är stolt, han ser mig... Bla bla bla vill jag bara säga. Min pappa är död, han finns inte! När vi flyttade hittade jag gamla brev som jag skrivit till pappa efter han dött. Jag brevväxlade min döda pappa när jag va 12 år. Jag fick inga svar. Jag skrev om allt mellan himel och jord, jag skrev om att jag skulle få glasögon. Men framför allt skrev jag om döden, om att han va död och jag ville till honom, om att det va orättvist att han hade fått gå före, att han tagit med sig en del av mig som jag aldrig skulle få tillbaka. Det är helt otroligt och skrämande hur jag kunde skriva sånna saker när jag va 12 år. Jag va bara barnet och så destruktiv och ledsen. Jag är fortfarande ledsen ibland. Men väldigt ofta väldigt glad.
Jag åt "lyckopiller" innan jag träffade Tony... Kanske har han gett mig dom delar som jag trodde min pappa tagit föralltid. Jag vet inte, jag vet inget... Men jag vet att varje gång jag ser reklamen gör det lite ont. Och jag vet också att när jag tittar på Tony när han ligger och sover och putar lite med läpparna, och morgon solen som lyser in i sovrummet från hans vårbruna hud att skina blir jag varm i hela kroppen och känner lugn.

Jag kommer nog aldrig riktigt komma ikapp mig själv och det här med pappa, jag har minnesluckor från dagen då han dog. Jag tror jag har stäng in för mycket av allt detta inom mig och tyvärr stängde jag nog in detta med andra saker som jag aldrig, aldrig, aldrig kommer vilja ta tag i.
Jag packar ryggsäcken full och hoppas på det bästa, det får bära eller brista.


//L



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen telefon :(

Min mobil har jag varit störd sen jag fick den för ett och ett halv år sen. Men idag när vi va in till stan och tittade på nya telefoner frågade jag om det skulle vara så? Då tog killen min lur och sa Vi skickar iväg den... Så nu är min telefon på lagning och jag får använda min gamla rosa LG som jag hade när jag gick i gymnasiet. Hade massa gamla sms och bilder kvar på den, ganska kul faktiskt hehe.
Snygg va?


Och vet ni vad?? Vi åker in till stan för attt Jag ska titta på en ny telefon och gissa vem som kommer hem med en ny telefon?? Tony!! Så nu har Tony ny lur :) Jag vet inte men jag tror jag vet vad jag vill ha, det blir nog en X10. Men dom va slutsåld just nu och så är det ju det där med att mitt abbonemang står på mamma. Hon fixade ju det till mig när jag va 16. Men nu ska det flyttas över till mig, men jag tror hon ska få ringa och beställa ny telefon innan det för jag orkar inte ha en 1800-tals telefon med batteri som tar slut efter nån timme.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Jessika och Anton!

Grattis till nyblivna föräldrarna Jassika och Anton! :) Jag önskar er all lycka och hoppas att jag ska kunna komma upp och hälsa på innan hon har flyttat hemifrån ;) hehe.
 //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det för att jag är fet och lat eller är jag bara inte som hon?

Jag är kär, i en tjej.... Nää, men nästan. Jag skulle vilja vara som henne.
Hon är alltid, alltid vacker, glad, posetiv. Hon har alltid fina kläder och känns alltid fräch, hon är hurtig och pigg, hon är perfekt!! Jag skulle vilja vara en tjej som är en bra jobbarkompis, en fantastisk flickvän, en god dotter, en empatisk medmänniska och en idealsik vän!
Men jag känner att jag är allt annat än detta.
Innan jag blev sambo köpte jag nya kläder varje månad, jag hade bara dåliga sletna dagar när jag va riktigt jävla bakis, och då gick jag inte ut. Jag är ingen tiopoängare, men jag gjorde mitt bästa och jag försökte, det gör jag inte längre... Jag har många sletna dagar, nästan varje dag faktiskt. Jag har ju varit och fixat håret för inte så länge sen, men det va verkligen på tiden.. Jag har nästan inga bra kläder längre, sen jag slutade röka har jag gått upp lite till och det känner jag, inget sitter bra längre, det är inte ofta jag känner mig snygg längre.
Jag är ofta trött, jag vet inte om jag bara är en trött typ av människa eller om jag har vitaminbrist eller om det är för att jag är tjock  eller om det är denna vinter som tagit för lång tid på sig att töa bort. Det kanske blir bättre nu?
Jag hade en bra period när vi fixade i köket, men nu är jag helt omotiverad. Jag vet att man får ta en sak i taget och allt inte kan hända på en gång. Men ibland känner jag bara att jag önskar att allt va klart så jag bara kunde ta det lugnt. Som det är nu även fast jag inte haft en pensel i handen på flera månader så känns det hela tiden som att jag måste fixa och måla. Nu har jag ett hus med och då måste jag fixa och ha mig. Jag orkar inte hela tiden! Jag är lat, jag är inte som hon, jag är inte en hurtig glad tjej som är perfekt. Jag önskar att orkade städa varje dag och alltid ha nybakta bullar hemma. Jag önskar att jag hade ett hem som doftade fräch citron hela tiden. Men hur?
Jag önskar att jag kontakt med alla mina vänner, alla gamla godingar. Jag önskar jag hade tid att ringa till alla lite då och då. Men det blir inte av, det blir bara dom närmaste. 
Jag vet inte vad som har hänt.. Jag har världens bästa kille som jag älskar, varför känner jag ingen ork att fixa mig för honom. Det är nästan bara när jag är ledig som jag fixar mig.  Jag har flyttat och bor i en helt underbar stad, jag har lärt känna några jättesnälla helt underbara personer. 

Nä usch, jag önskar att jag va som hon, jag önskar att jag va glad, hurtig, helt perfekt.... Men det är jag inte, Jag är jag, jag är fet och lat, Thats it! Jag har jobbat tre frukostpass och är lite trötter... Kanske en hjälpande faktor till detta inlägg... Imorgon ska jag in till stan och kolla på en ny mobil iaf, får se om jag hittar nån kul. :)


Hon är vacker, gald och så hurig. Hon känns som en människa jag önskar jag kunde vara!


//L


♥ Skänker en tanke till Jessica Harrysson som ligger på BB i Gävle och trycker! Grattis! :)  ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobbar och sliter. Är lagom trött, men ida...

Jobbar och sliter. Är lagom trött, men idag har jag haft hjälp några timmar iaf. Igår va jag själv och det va döden Vi har fullt, och det är många byggsnubbar och dom är som vanligt folk gånger tio. Dom äter mer, dom låter mer, dom ÄR mer! Och jag blir tröttare och tröttare. Men igår va det iaf desperate, självhjälp för en linda! Dom är ju för bra dom där fruarna! Men idag ska jag förhoppnings vis kunna leva efter jobbet. Tony ville ha hjälp att bära nån sak till ladan, kanske kan jag klara det idag. :) I morse stog polisen in backad på en skogsväg och spionerade på mig när jag kom i röda faran och körde lite för fort. Men dom gjorde inget, :) dom kanske väntade på nån, lr så satt dom bara i bilen och vilade. Klockan va ju 05:40 så dom kanske va för trötta för att bry sig :) //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Roligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lagom trött, lagom bitter.

Jag va så fruktansvärt trött imorse när jag vaknade imorse, sen på jobbet kom jag väl igång lite lätt. Men sen väl hemma och efter en god lasange så är jag dödens, jag är så trött funderar nästan på att gå å knoppa snart. Jag förstår inte hur det går till? Och det värsta är att jag vet att jag nu ska jobba frukost i tre dagar! Så tre dagar på rad ska jag ställa klockan på 04:45 plus lite znosning. Men vädret är underbart synd bara att lagom till man kommer hem börjar det kallna på framsidan, för på förmiddagen fram till kl ca 15-16 är det riktig sommarvärme på framsidan i lä. Nu är jag kanske lite väl bitter men jag är bara så trött. Och att kliva upp tidigt är inte riktigt min grejj!


//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har suttit ute och njutit nästan hela förm...

dsc01092 (MMS)

Har suttit ute och njutit nästan hela förmiddagen :) Janis har nog njutit mest. Ikväll blir det grilla igen, livet är härligt när man är ledig och solen skiner! Alla bekymmer glöms bort för en stund. // L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara vår.

Nu är den äntligen här den underbara våren som vi väntat på så länge :) Idag åt vi frukost ute på altanen på framsidan helt underbart. Jag har fäffsat och krattat ganska mycke grenar och skit som gått av och rammlat ner av all snö. Käkat pasta med ost och skinksås idag, det är ju förjävla gott det med, inte ofta man äter det dock.
Undra om jag inte ska marinera lite kött nu ikväll och tvinga Tony att grilla imorgon igen, det är ju så gott! Det ska ju bli ännu bättre väder imorgon! China har börjat tränas för att flytta ut i hundgård mer och mer, idag har hon varit ute nästan hela dagen. Hon har dock inte varit tyst hela dagen :( men det blir bättre :) Nu ska jag försöka få Tony att se Bröllopsfotografen med mig, hur länge har jag inte tjatat om den nu? den bara ligger där och väntar på att jag ska se den, men min kära man har massa förutfattade åsikter om att det är skit. Det tror inte jag!!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En film hann vi med iaf. :) shutter island...

En film hann vi med iaf. :) shutter island blev det ikväll. Jag tyckte den bra. Jättebra faktiskt. Men ingen film jag hade dragit igång ensam här ute i skogen. Lite ruggig va den allt. En ö mitt ute i havet med tre psykavdelningar varav en är för dom värsta av det värsta, och självklart blir det oväder. Och en galning har rymt! :( men den va ändå inte självklar, utan den hade några tvister. :) Nää Nu blir det sova av tror jag mig bestämt, om jag vågar! //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det va skönt att komma hem idag när mina f...

dsc01084 (MMS)

Det va skönt att komma hem idag när mina favoritkillar satt ute och väntade på mig. Skönt att veta att man har ledig helg nu :) har grillat och haft de gott, men det blev bara jag och Tony, så är det när man planerar med folk som har barn. Man kan aldrig vara helt säker. Men men gott som fan va de. Fick min favoritmat för första gången i år. :) nu sitter vi och tittar på talang, många bra ikväll, andra gången bert gråter nu haha. Men Tony tyckte bäst om uffe-ballaballa. Vilket Jävla skott, ett riktigt stolpskott ju! Men det är ju kul att få skratta ibland. //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hockey ännu en kväll. Vad ska man säga? Rö...

dsc01083 (MMS)

Hockey ännu en kväll. Vad ska man säga? Rött för blodet genom hjärta och ven, gult för solens värmande sken, blått för himmel regn och hav, stockholms stolthet vårat lag! :) Kan det gå hela vägen tro? Ikväll är dom heta //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyduschad och nöjd.

Vi hann med allt vi hade sagt att vi skulle göra idag plus att vi fick sova ut så jag är mycket nöjd :) Efter att vi vaknat och legat och haft mys-stund med China Janis och varandra i sängen i typ en halvtimme timme så drog vi igång. Röjde i ladan och kasade ut massa bråte från "stallet", gav alla djur mat och gjorde rent i några av hundhusen. Sen åkte vi och hyrde släp och lastade på allt, det blev ett helt fullt släp med allt möjligt kraffs. Åkte med det till återvinningscentralen på Våxnäs och dumpade skiten passade på att hadla det som fattades på Willys. Och när vi ändå hade släpet passade Tony på att hämnta nå grejjer som han ska ha när han ska bygga nya hundgårdar. Sen bar det av hem och lagade mat, plankstek utan planka i ungsform blev det :) Nu sitter Tony nere och tittar på sista perioden i hockeyn och jag har precis kommit ur duschen. Ska gå ner nu och mysa lite i soffan, Tony eldar så det är mysvärme där nere :) Jag älskar värme!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I kväll är dom äntligen tillbaka

Kanal 5 kl 21:00, behöver jag säga mer? Min Livslust är tillbaka, hur fan kunde femman tycka att CSI va viktigare än mitt liv förra veckan?? Jag längtar... Hoppas att jag inte blir alltför störd bara, jag är ju faktiskt på jobbet. Men en liten liten Desperate rast förtjänar jag väl? :)

I morgon är jag ledig, då ska vi röjja upp på gården hyra ett släp och åka med grovsopor och skit till återvinningcentralen. Så blir de nå god mat, planka fast i ungsform kanske och titta på film på kvällen, Shutter Island antar jag. En skön ledig dag med fullt upp kanske, hoppas jag iaf. Har ju ledig helg också och det ska bli fin väder med 10 grader varm och sol. Tror ni jag kommer sitta nå på min stora altan och götta mig då eller? Det tror jag! :)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trötter

Det gick mindre bra för DIF i hockeyn idag :( men men det står 2-1 i matcher nu så det är inte kört :)
Händer annars då? Som vanligt är jag trött efter att ha jobbat frulle, men har eftermiddag i morgon så jag kan sooova länge! Sitter och småtittar lite på 3:an nu, Legally Blonde, den e ju skön även om man sett den förr. Gött med filmer som man bara kan slänga ett öga på och ändå hänga med. Men nu har jag precis fått hem Shutter Island och ska se mig för efter Paranormal Activity :) men den kommer jag väl aldrig våga se haha, får köra Bröllopsfotografen eller nån barnfilm i mellan hehe.

Det är ganska dött nu, väldigt trött nästan jämt. Men våren är påväg och jag hoppas den ger mig en riktigt boost av ideer och energi. Köket är inte klart än... och sen är det bara resten kvar. Men allting kostar och kräver min energi, som jag inte har. Har haft några jobbiga utgifter senaste tiden men hoppas att det ska vända nu och att jag ska få några kronor över och massa energi så jag kan fixa och göra lite fint.

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har precis plockat lite i skafferi :)

dsc01069 (MMS)

Har precis plockat lite i skafferi :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just nu intar jag vårens första glass :)

dsc01063 (MMS)

Just nu intar jag vårens första glass :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad blir det för mat?

Jag tycker alltid att det är så svårt att komma på goda saker att äta. Så glömmer man bort nått som man åt mycket förr och tyckte va gott. Så nu sitter jag och skriver upp alla maträtter jag bara kan komma på. Olika kategorier typ kyckling, soppa, köttfärs mm. Just nu har jag två sidor, men det känns som att det saknas ganska många rätter...  nån idé?

Vilket underbart väder vi har då! Jag vill bara gå ut och dansa och sjunga och låta solen förföra mig totalt! Det är så skönt med vår. Jag blir så sugen på att fixa på altanen med blommor och sånt. Men jag måste hålla mig ett tag till för än är det lite kallt på nätterna och så. Det ligger kvar ganska mycket snö på vår gräsmatta än, blir ju skuggigt av all skog men snart är den borta, hoppas jag. Då ska det fixas och trixas :)

//L


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

China gillar när vi eldar. Skönt med värme :)

dsc01052 (MMS)

China gillar när vi eldar. Skönt med värme :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hund, kanin, häst, höna, katt?

Jag vill ha höns, jag bor ju på landet nu so why not? Har ju sagt att jag ska fixa en hästbox och hage i vår, så den dag jag hittar en häst har jag iaf plats för den. Så vorde det ju himla mysigt med några hönor, och gott med ägg :) Men då måste jag ju fixa nån typ av hönshus också. Eller Tony måste fixa ett hönshus. Fast om han fortsätter bygga hundgårdar kommer det inte finnas nå plats kvar på gården sen. En katt ska vi ju skaffa också, men det blir när Janis är ensam innehund, för han är nog den enda som är smart nog så det går att lära honom att fatta att inte död den. Mys att bo på landet och kunna ha djur :)


//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()