En ursäkt, En bra och En dålig nyhet.

Förlåt att jag glömt bort er några dagar, men nu är jag här och ska försöka uppdatera... Och förlåt för senaste inlägget, ja jag vet jag bör inte dricka alkohol.. Jag tror ingen bör dricka alkohol, man ringer folk man inte borde och säger saker man absolut inte borde eller så gör man som mig och skriver ett blogginlägg som ingen förstår, fast det va ju inte på värsta viset haha =)

Jag jobbar ikväll ska vara ledigt i morgon har tagit ut röda dagar torsdag och fredag och är ledig helgen, vet ni vad det betyder?? Om två timmar är jag påväg hem och ska inte hit igen fören måndag morgon! I morgon ska jag på banken och binda räntan. Och på torsdag drar vi... =) Upp till sköna Hälsingland! =) Passa på att vara med mamma torsdag och fredag kväll för sen ska hon bort, jag har fått uppdraget att vara med Pärlan =) Vi ska fiska med Tony på fredag och sen ska vi till bollnäs och hälsa på godingarna på lördag. Fan va bra, jag längtar!!! China har ju flyttat ut nu, så det blir bara Jag Tony och Janis som åker upp, så då får Janis allas uppmärksamhet (och matrester) så han lär ju bli nöjd.

Dåliga nyheter lär jag ju också dela med mig av, jag fick tillbaka pengar på skatten (inte det som är dåliga nyheten) Jag blev jätteglad och tänkte att det skulle vara en bra start på mitt sparande så jag sen ska kunna skaffa mig en häst eller kanske en kamera ;) MEN när jag skulle hämta min bil efter att dom stått här när jag va full hos Anna så känndes den så konstig. Bromsen va slapp, Tony fick testa köra bilen och sa Men du har ju inga bromsar!!! Vi lokaliserade problemet till att det va för lite bromsvätska och fyllde på det, men det blev just inte nå bättre. Tony letade verkstad hela dagen igår men ingen hade tid. Jag blev lovad att om jag kom till volvo tidigt så skulle domkunna titta på den, Jag kom dit kl 0750 och det va fullt hela dagen på drop in. Han sa att jag skulle vara där kl 06:30 i morgon så skulle han kunna titta på den. Jag åkte till en annan verkstad där jag visste att Tony varit och dom hade fullt, men jag tänkte att om jag kommer där som tjej i kjol och blinkar lite med ögonen och spelar dum kanske dom åtmminstånde kan ta sig en till. Rätt av mig! Han tittade hummade och pumpade på bromsen, sen la han sig på backen och sa: Ditt bromsrör är trasigt, du har inge broms här bak, det här är ju livsfarligt så här kan du köra! Men vi har inte några tider fören om 5 veckor...
Så nu då jag äntligen har lite pengar bestämmer sig min bil för att gå sönder, och överallt jag varit och Tony har ringt så finns det ingen som har några tider alls. Tony praktiserar ju nu också så vi måste ha varsinn bil... =( Jag blir så less! Så alla vi pratat med är enia om en sak, detta kan kosta allt från 1500 till hur mycket som hällst, det kan gå fort och smidigt eller så kan det vara ett jävla helvete! Nån som vill köpa bilen? Den är billig, och just nu ännu billigare!! ;)

Men men just nu är jag bara så glad för jag ska vara ledig och vi ska upp och hälsa på och allt känns bra, kanske hinns med att rida lite på Elka också vem vet? =)

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Full, Fullare, Linda!

oh yes! detta kommer jag förmodligen att ångra imoron. Men nu har vi varit hemma hos Anna några stycken och det va har varit kul som hällst men eftersom några hade en buss att passa så skickade jag ju ett sms ertt Tony om ren tid som han höll, jag hade därimot kvar i glad ocg gav luren till Anna som fick förklara vägen för honom medan jag hulkade i mig mitt.... nu lite senare så snurrar det bra nog....tur att jag är ledig i morgon..

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har varit hos Anna i hennes shabby chick h...

dsc00867 (MMS)

Har varit hos Anna i hennes shabby chick hem :) förutom att jag knappt vågade röra mig så va de toppen! :) kram //l

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hos Anna på tjejkväll. :)

dsc00871 (MMS)

Hos Anna på tjejkväll. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter lite för lite sömn (ca 3 timmar) b...

Efter lite för lite sömn (ca 3 timmar) bar det av till jobbet. Hade sällskap idag, vi har unga sommarjobbare genom kommun. Dagen i frukosten gick rätt fort, blir så mycket bättre när man är två. Efter jobbet snyggade jag till mig lite, eller ja jag drog fingrarna lite igenom håret. Sen åkte jag hem till Maria och blev bjuden på kaffe :) kom hem och tog reda på tvätten som Tony tvättat och torkat. Städa åt kaninerna gett mat och vatten. Tog mig en dusch, käka lite mat och nu sitter jag äntligen i soffan :) jag tycker jag har varit duktig i dag. Hoppas på lite mer sömn i natt bara. //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En erfarenhet rikare blev men idag. Vi har...

dsc00863 (MMS)

En erfarenhet rikare blev men idag. Vi har för första gången testat att åka tvättgata. Man kör in i en lång hall en kille spolar av bilen och pekar en redan vidare, så fastnar bilen i ett spår, sen är det bara att följa med genom tvätthallen. Ni kanske tycker att jag är jävligt efter nu. Men jag har aldrig testat det förr. Resultatet blev som ni ser helt ok. :) om nån ses bilen och tänker mm viken mumsbit kan jag berätta att det är en audi a4 1,8 ts -98 som är till salu! //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är lite hundvakt till några gäster som sku...

dsc00861 (MMS)

Är lite hundvakt till några gäster som skulle ut och äta. Fan vilken skön kille. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Man slipper dom aldrig..

Jag kom till jobbet och solen lyste stor på himlen. Människa efter människa kommer och checkar in med hundar. Jag tänker att det nåste vara nått på g. Ganska svart får jag svar på mina funderingar då en gäst kommer och frågar om jag hört något om SM? Det är tydligen SM i agility och lydnad i helgen här i stan.

Mina gäster och alla hunar sticker ut och något senare kommer det en stor karavan med människor och hundar som går fint på led med klubbflaggor och grejer. Jag har dörren öppen får att få in lite av solen och den mysiga stämningen och blir extremt glad av alla hundar som går förbi med sina ägare. Så hör jag något, en melodi som jag känner igen, dum dum dum da da da, ungefär. Hmm det låter som Bollnäs flames.. Dom brukar ju alltid skrika bollnäs gif är dom bästa heja heja heja Bollnäs! Nä usch änker jag, men så kommer dom närmare och jag hör dom allt tydligare, till sist kommer dom i sina matchande blåa dressar med sina galna hundar och går förbi precis utanför och skriker: Bollnäs hundklubb är dom bästa, heja heja heja Bollnäs!!

Jag kommer aldrig undan, Bollnäsborna förföljer mig!!!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejja Polen!

I Polen har dom infört en ny lag som innebär att den som våldtar ett barn under 15 år eller har sex med nära anhörig får fängelse plus kemisk kastrering. Alltså efter att fägelsestraffet är avtjärnat måste personen äta en medecin som gör den mer eller mindre impotent, plus att den får gå i terapi typ resen av sitt liv!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7267209.ab

Fy fan va skönt med ett land som äntligen gör slag i saken! Om jag hade ett barn, och nån gav sig på mitt barn så skulle jag nog vilja döda, jag skulle nog inte bara vilja döda, jag skulle vilja slakta långsamt och med rostiga verktyg! Men då får ju denna person bara ett relativt kort lidande och sen är han eller hon död. Och som alla normala kristna vet så förlåter ju Gud allt. Så då blir ju personen förlåten också... Men om man gör som i Polen så får personen först sitta i finkan, och sen kommer den aldrig mer kunna ha sex i hela sitt liv, är inte det rätt?? Det är ju skitbra! Och om det nu skulle vara så att någon skulle vara oskyldig eller så då kan man ju avbryta behandlingen så blir det som normalt därnere igen.

Sen vet ju ni som känner mig vad jag tycker om det svenska rättssystemet.... Det Suger! Det suger så jävla hårt! Jag tycker vi skulle efterlikna Thailand lite mer... Stora burar med betonggolv med så många fångar i så om nån dör märks det inte förens lukten börjar komma, om ens då...
Vi är så fega här, så snälla. Ingen är ju rädd för att göra ett brott i Sverige. Gör man ett grovt rån och tjänar storkovan behöver man ju knappt vara rädd att åka dit, och om man skulle göra det så får man ju iaf bara några år i ett soft svenskt fängelse med eget rum, tv-spel och bättre mat än barnen i skolan...
Värst är det ju med våldtäckter där killen går fri för att tjejen va berusad eller hade kjol på sig.
Sen har jag hört om en tant som tog hand om en lite fågelunge som brutit sin vinge, hon va vetrinär. Så bodde fågeln hos henne på rehab, för att senare flytta ut i det vilda. Men detta kom ut och tanten skulle betala böter för man får inte ha vilda djur hemma. Tanten ville inte betala då hon inte tyckte hon gjorde nått fel, det blev rättegång och hon fick x månaders fängelse!!!
I Sverige är det ok att våldta en tjej påväg hem men fan ta dig om du räddar ett vilt djur!!

Och sen appropå vårt lands lagar och djur... Det är INTE olagligt med tidelag i Sverige, men det är olagligt att plåga djur. Hmm? Okej, en man får inte sätta på en höna, för hönan är liten och får förmodligen skador av detta så det är djurplågeri. Men om en man vill sätta på en ko eller häst eller annat stort djur så är det ok enligt svensk lag för man antar att djuret inte tar skada av detta!!!???
Och varför har vi gjort detta laglit nu, när det va olagligt förr? 1734 års lag stadgade:”Hvar som hafver tidelag med fä, eller andra oskiäliga djur, then skal halshugas, och i båle brännas, varde ock samma diur tillika dödadt och brändt.”
Okej nu har jag läst på lite, tidelag och homosexualitet låg under samma paragraf, så när det blev lagligt i Sverige att sätta på samma kön blev det även lagligt att sätta på en katt om man så vill... 2002 la en man ifrån miljlöpartiet fram ett förslag om en lag, men den röstades ner. Öh va? På 2000-talet tycker politikerna fortfarande att detta är ok!?

Åhh nu har jag gjort mig själv så upprörd så jag spricker snart... Fan va arg jag blir!
Nää.. gör mig till Kung, Pressident, Diktator eller vad ni vill så ska ni få se på ordning!

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan va svårt det va att sova i natt då! ...

Fan va svårt det va att sova i natt då! Ligger i sängen med älsklingarna och hör hur dom snusar och mår gott. Själv bara snurrar jag fram och tillbaka. Så är det personalmöte i morgon så jag ska vara på jobbet 2 timmar innan jag börjar, vore bra om jag somnade snart. På radion pratar dom om shopping. Världens roligaste tant ringde in och pratade om dagens mode. Haha för att citera henne: jag vill inte se ut som en groda, svart ska det va! Och alla dessa volanger och skit, jag vill ha släta kläder. Jag ser redan ut som en tunna och jag förstår inte varför man ska ha såna kläder som bara gör det värre!! Haha jag skratta så hela sängen skakade vilken rolig tant! //L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Motorcyklister.

Min pappa va en biker, en hobbybiker. Men han gjorde det iaf ordetligt. När jag va ute och åkte med pappa va det plastpåsar i skorna för att inte bli blöt om fötterna om det skulle komma lite regn. Det va packning i packväskorna, det som inte fick plast fick helt enkelt inte plats. Det va kampingar och tält, det va det hårda livet, vi åkte harley, vi va skitiga, vi va inte rädda för lite regn. Om man ville nått på resans färd fick man dunka pappa i ryggen och skrika så högt man kunde va man ville, och hade man tur så stannade han lite senare. Jag älskade det, jag drömmer om att få uppleva det igen, det kanske inte låter så kul, väldigt oglamoröst. Men helt underbart.

Jag blir irriterad på dagens motorcyklister, klart det finns kvar sånna som pappa, men alltfler idag har så mycke grejjer och mordaniteter så det är knappt man kan kalla det motorcykel längre, ett bättre ord vore nog cabbad bil på två hjul. Dom har cd, gps, högtalare och mick i hjälmarna med mobiltelefon inkopplad och så att dom kan snacka med varann, dom har fram och baksäte med mugghållare. Dom har så mycket sjukt nu så det är inte sant, dom har SLÄPVAGN! Dom bor på hotell. Dom lever inte mitt motorcyklistliv. Fan ska inte motorcyklister vara dom lite hårdare killarna här i sammhället, dom tuffa som folk har respekt för? Jag har noll vekligen NOLL respekt för en tanig tunnhårig man på 50 år som kommer med sin motorcykel med mugghållare och släpvagn, och en jävla fru som tycker att det är jobbigt att hon suttit och åkt i 7 timmar. Hon har suttit i en jävla fåtölj i 7 timmar... stackars henne! Så detta problem med parkering, vart är det bäst att parkera en mc med släp??

Nää om jag nån dag skulle få tummen ur och skaffa ett mc-kort och en cykel så är det mitt motorcyklistliv som gäller! Det ska vara lite skitigt och obekvämt. Men så är jag ju en av dom hårda killarna också ;) haha
Men om man bor i tält med sin cykel så behöver man ju inte heller vara så orolig över parkeringsplatser och stölder, då sover man ju bredvid sin käraste ägodel.



//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Voff Voff

Vi va ju och köpte en hundkoja igår... den va lite större än vad Tony trott, Den va gigantisk! Den fick precis plats på släpvagnen vi hyrt... En fullt stor öppen släpvagn! Så idag fick Tony ta hjälp av grannen att få av den så han kunde lämna tillbaka släpet, dom fick av den på vår uppfart, så ska han ta hjälp av några andra sen för att flytta den efter det att han fixat marken där den ska stå, han räknar med att dom måste vara 6 killar för att flytta den. Vi får väl se vart bilarna ska få plats att stå sålänge... ska bli spännande att komma hem idag och se hur det ser ut...
Anledningen till att han köpt den kojan är för att den är står nog för en mammahund och en kull valpar, han planerar att ha det ibland.
Jag vet att många runt om mig har väldigt mycke åsikter om oss/Tony och alla dessa hundar. Jag förtsår inte riktigt varför? Egentligen förstår jag inte varför vi människor överlag har så mycket åsikter om alla andras liv och sätt att leva. Men det här med hundarena, Ja om jag hade fått välja helt fritt i från mina drömmar så hade vi haft en eller kanske max 2 hundar en stooor och en liiiten, Men imina drömmar är Tony lite mer lik Vin Diesel också ;) Men Hundarna är Tonys intresse, hans passion. Han har vänner med hundar över hela världen och chattar med folk pratar i telefon dom skickar foton och filmer till varandra. Jag älskar Tony och skulle aldrig kunna tvinga honom att inte ha hundar, han är mitt liv och jag gillar att se honom glad. Det är självklart att det finns en gräns. Det finns en gräns mellan vad som är En passion, en hobby och vad som är sjukt... Men så länge han håller sig inom ramarna och det inte går ut över mig så tycker jag bara att det är kul. Jag behöver aldrig lyfta ett finger för hundarna, jag betalar inte en krona för hundarna, och Tony har mer tid för mig än för hundarna så varför skulle det vara ett problem?




//L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fick några timmars skön sömn iaf. Nu si...

Fick några timmars skön sömn iaf. Nu sitter jag i bilen med Tony på väg vill örebro eller kumla eller nå sånt, han ska köpa en hundkoja. En stor Jävla hundkoja. //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista natten nu

Har kommit halvvägs på mitt sista nattpass kan man väl säga.. Imorgon är jag ledig sen är det kvällar i helgen. Skönt att ha nån natt så här ibland men inget jag skulle vilja göra på heltid tror jag, man blir så rastlös. tror jag måste sätta mig och gå igenom bloggen, läsa gamla inlägg och få insperation, Jag känner att jag inte har nått att skriva om längre eller att det bara blir samma samma lika..

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart får jag åka hem och sova

Det ska bli så fantastiskt skönt så ni kan inte tro! :)
Men natten har gått otroligt fort då jag haft sällskap. Det är så roligt när man har upplärning av nya anställda. Kul att ha nån att babbla med ju :)

Lät henne dock gå hem nyss då stackarn knappt sovit nå under dagen och det inte finns något mer att göra här mer än att vänta på att bli avbytt... Lite snäll måste man ju vara ibland så dom nya inte blir alltför rädd för en haha :)

Ha de bra!
//L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har varit och lekt med janis. Högt lågt hi...

dsc00842 (MMS)

Har varit och lekt med janis. Högt lågt hit och dit. Han gör verkligen allt för en liten bit trasig fotboll fäst på en piska. Haha sötgubben! //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pratade med mamma tidigare hon sa att det ...

dsc00814 (MMS)

Pratade med mamma tidigare hon sa att det va mulet och grått däruppe. Här är det allt annat än mulet! Strålande sol och blå himmel! Nu ska vi masa oss in efter en heldag ute i solen. Jag har suttit lite i solstolen på altan och legat på endel så där med en bra bok :) men jag har inte bara slöat, jag har hjälpt tony lite också för han har sågat bort dom grenar från äppelträdet som hade gått sönder av all snö. Nu ska vi in och fixa nått att äta. //L

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ville nog hellre dö

Igår kväll messade jag lite med min jobbarkompis Anna som satt på jobbet och väntade på att bli avbytt, hon va irreterad för nattisen va sen. Lite för sent kom jag i säng och somnade sött... Men det varade inte alltför länge, efter 1.5-2 timmar ringer Anna, jag fattar inget men vaknar snart till. Anna säger Nattisen har inte kommit än och jag MÅSTE hem nu, Jag har pratat med chefen och hon undrar om du kan komma in och jobba nu så får du gå hem tidigare sen??? Jag skulle börja 6:50 hade ställt klockan på 6:00, min fråga till Anna blev då Vad är klockan??? När hon svarade mig 02:20 ville jag bara dö! Herre Gud ska jag åka till jobbet nu? Jag bad Anna om lite tid och att jag skulle ringa snart, Jag gick upp och in i badrummet, där höll jag nästan på att svimma och mådde illa som fasiken. Bara tanken av att åka till jobbet sitta där och vänta och sen ställa fram den där farbaskade frullen och sen alla gäster, alltid är det nån som ska klaga på nått, ja bara tanken gjorde mig lite lätt tårögd där i natten.. Jag ringer upp jobbet igen Anna svarar efter typ en halv signal. Jag tycker ju så synd om henne som suttit där i 12 timmar och bara vill hem, men är det värt det för mig? Tankarna bara snurrar i min trötta skalle, precis som jag ska öppna munnen och börja prata med henne säger hon Det ringer här, jag ringer upp dig snart. Efter nån minut ringer hon upp Det va nattisen han är påväg nu, han hade sovit... och inte vaknat av ca 100 samtal. Jag la mig i sängen igen men vid det här laget har det gått ca 45 min och jag är klar vaken så det tog ett tag att somna om, sen sov jag inge vidare bra alls till kl 06:00 då det va dax igen.. Nu är det snart slut, snart får jag helg!! =D

//L

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()